Група ВК
Група ФБ
Канал ЮТУБ
 
ГРОМИКО
Станіслав Продан
Главная » 2016 » Червень » 6 » Перший "футбольний млинець" - комом
20:53
Перший "футбольний млинець" - комом

Сокирянський «Велес» у стартовому матчі зазнав прикрої поразки.

       Ось і розпочалась довгоочікувана для нас першість Чернівецької області з футболу,  в якій  вперше бере участь колектив з Сокирянщини. Якщо для менш віддалених від обласного центру районів змагання такого рівня  вже не є диковинкою, то Сокирянські вболівальники, віримо, по- справжньому «голодні» до футболу  вищого ґатунку.
       У першому турі першості Сокирянський «Велес» на виїзді зустрічався з футбольним клубом «Слобода» з однойменного села Новоселицького району. У стартовому матчі наші земляки мріяли одразу здобути перемогу і розпочати сходження до олімпу. Тож початок зустрічі був за Сокирянцями, вони цікавіше атакували, жвавіше переходили від оборони до атаки. Відтак вже на 9 хвилині Вадим Бірюк вивів гостей уперед, скориставшись передачею капітана команди Сергія Харабари. Але не довго довелось тішитись гравцям та малочисельним вболівальникам «Велеса»: незабаром з штрафного господарі зрівняли рахунок, а незадовго до перерви – реалізували одинадцятиметровий штрафний удар. 2:1 – з таким рахунком футболісти відправились відпочивати.
       Набравшись сил, сокирянці на початку другого тайму знову перехватили ініціативу, і, провівши кілька атак, зрівняли рахунок силами Олександра Бурлаки. Однак знову пропустили дуплет. А вже під завісу матчу вдалось скоротити рахунок Максиму Димитрову. У підсумку прикра поразка з рахунком 4:3 у матчі, який сокирянці могли виграти. Як позитив, гарна гра, однак багато помилок у захисті. Тож бажаємо успіху нашим футболістам у наступному матчі – 3 травня з дуже сильним суперником, чемпіоном минулорічної першості області  та чвертьфіналістом Кубку аматорів України  – ФК «Волока».
         ФК «Слобода» – ФК «Велес» 4:3 (2:1)
     Склад ФК «Велес» (м.Сокиряни): Настасій Ігор, Богачук Роман (Попов Олександр, 70), Долінський Андрій (Мельник Олег, 77) Давидний Олександр, Волоховський Дмитро, – Бурлака Олександр, Щасливий Ігор (Дімітров Максим, 67), Давидний Сергій, Харабара Сергій,  Трач Олег (Якоп Андрій, 77), – Бірюк Вадим.
      Футбольний клуб «Велес» висловлює вдячність за фінансову підтримку генеральному спонсору ТОВ «Торговий дім Велес Трейд», та спонсору – салону-магазину інтер’єрних рішень “SAN MARKO Україна”  (італійські декоративні покриття та фарби).

Категория: Звіт матчів | Просмотров: 429 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
м. Сокиряни11.05.201618:00 (КВ)
2 : 3
Таблиця
м   Команда і оч.
1 ФК «Волока» 8 24
2 «Колос» 8 15
3 ФСК «Слобода» 8 14
4 «Спарта-Буковина» 8 9
5 «Велес» 8 3
6   «Драгуш Воде» 8 2

Детальна таблиця

Міні-чат
Блоги сайта
Наш опрос
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 11
м. Сокиряни14.06.201618:00 (КВ)
- : -
Категорії
Звіт матчів [5]
Анонс матчів [3]
Відео-обзори
Відео-Обзори ФК "Велес"
Нове на форумі
Статистика
Свободно! Свободно! Свободно!
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нікого немає
Нас відвідали:
Admin,kuman,alekspopov9595,dymytrov,