Група ВК
Група ФБ
Канал ЮТУБ
 
ГРОМИКО
Станіслав Продан
Главная » 2016 » Червень » 6 » Прикра домашня поразка «Велеса» за рівної гри
20:55
Прикра домашня поразка «Велеса» за рівної гри

      Свято футболу завітало у суботу на Сокирянщину. Перший домашній матч сокирянська футбольна команда проводила на переповненому стадіоні з  спортивним клубом «Спарта-Буковина», за який виступають дублери чернівецької «Буковини». Прийшли та приїхали підтримати земляків жителі не лише Сокирян, а  й усі любителі наймасовішого виду спорту з сусідніх населених пунктів, яких не злякали навіть примхи погоди.
       Приємно порадував спортсменів і футбольний газон –  над  станом якого спільно працювали впродовж місяця комунальники, райавтодорівці, рятівники та спортивні функціонери. Відтак передувало футбольному матчу урочисте відкриття сезону на Сокирянському стадіоні.  Міська влада привітала учасників спортивного дійства та вболівальників з визначною подією в житті об’єднаної громади.
        Зі стартового свистка  футболісти обох команд без розвідки кинулись вперед, намагаючись  забити швидкий м’яч. Однак вже на 3 хв. воротар «Велеса», послизнувшись на мокрому газоні, пропустив необов’язковий гол. Холодним душем окропив Сокирянців наступний м’яч – воротар «Велеса» знову допустив помилку і випустив шкіряну сферу з рук. Чернівчани притиснули наших земляків до воріт і раз за  разом проводили гострі атаки, змушуючи захисників та воротаря команди суперника постійно бути в напрузі.  
         Вже на 9-й хвилині коментатор оголосив рахунок 0:3 на користь гостей,  вивіреною передачею скористався нападник «Спарти» Денис Карбунар , вийшовши з воротарем віч- на- віч. Після такого приголомшливого початку здавалось розгрому сокирянцям не уникнути. Проте наші футболісти показали, що можуть «тримати удар», та поступово вирівняли гру. Однак, знову пропустили. Все ж на 28 хв. футболістам «Велеса» вдалось відіграти два м’ячі, дублем відзначився   Станіслав Продан. Відтак матч продовжувався за рівної гри, інколи навіть за незначної переваги сокирянців.  Третій гол, забитий у ворота чернівчан, став окрасою матчу – зі штрафного, ніби  рукою закинув у ліву дев’ятку м’яч Димитров Максим. Проте хоча б зрівняти рахунок у сокирянців ні вистачило ні часу, ні сил.
        3:5 – чергова поразка Сокирянського «Велеса», за непоганої гри.         Чернівецька «Спарта-Буковина» повезла додому 3 очки.
        Наступний матч ФК «Велес» проведе 21.05.2016 року в м.Герца проти місцевої команди «Драгуш Воде».

Категория: Звіт матчів | Просмотров: 418 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
м. Сокиряни11.05.201618:00 (КВ)
2 : 3
Таблиця
м   Команда і оч.
1 ФК «Волока» 8 24
2 «Колос» 8 15
3 ФСК «Слобода» 8 14
4 «Спарта-Буковина» 8 9
5 «Велес» 8 3
6   «Драгуш Воде» 8 2

Детальна таблиця

Міні-чат
Блоги сайта
Наш опрос
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 11
м. Сокиряни14.06.201618:00 (КВ)
- : -
Категорії
Звіт матчів [5]
Анонс матчів [3]
Відео-обзори
Відео-Обзори ФК "Велес"
Нове на форумі
Статистика
Свободно! Свободно! Свободно!
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нікого немає
Нас відвідали:
Admin,kuman,alekspopov9595,dymytrov,